Servicii de deratizare in Timisoara si judetul Timis

Deratizare Timisoara

 

Oferim servicii de deratizare in Timisoara pentru clientii care doresc sa scape de rozatoare prin metode si tehnici profesioniste. Echipa Deratim va ofera metode eficiente si sigure de combatere a rozatoarelor si de prevenire a acestora. Pentru a oferi clientilor cele mai bune rezultate, dezvoltam si pregatim cu mare atentie programe de deratizare complete.

Cea mai buna cale de a elmina focarele de rozatoare este sa prevenim intrarea acestora in casa dumneavoastra. Rozatoarele sunt mari producatoare de pagube materiale, odata ajunse intr-o cladire acestea incep sa roada cabluri, sa compromita rezervele de hrana sau sa alunge clientii din magazine. Mai mult, sunt purtatoare de boli infeto-contagioase, unele fiind transmisibile la oameni, iar prin mobilitatea si frecventa lor excesiva rozatoarele reprezinta o adevarata amenintare a sanatatii omului.

De ce avem nevoie de deratizare?

Avand un regim variat de hrana, rozatoarele se adapteaza foarte usor in aproape orice mediu, mai ales in mediul urban aceste daunatoare gasesc conditii ideale de dezvoltare. Spatiile preferate de acestea sunt retelele de canalizare, subsolurile cladirilor, depozitele alimentare, zonele de depozitare a deseurilor si altele. Din aceasta cauza deratizarea trebuie realizata pe tot parcursul anului, iar in anumite unitati se recomanda deratizarea lunara sau cel putin trimestriala.

Deratizarea este un complex de masuri aplicate pentru a elimina rozatoarele si pentru a preveni aparitia acestora. Deratizarea profesionala este executata prin amplasarea statiilor de captare si intoxicare pe baza de atractanti alimentari si hormonali fara a dauna mediul sub nici o forma. Echipa de deratizare este pregatita sa intervina, sa inspecteze si sa sigileze toate punctele potentiale de intrare a rozatoarelor.

Costul serviciilor de deratizare

Costul serviciilor de deratizare variaza in functie de suprafata spatiului tratat, de gradul de infestare, de tipul daunatorilor si de frecventa interventiilor. Cu toate acestea, firma Deratim doreste sa mentina o o relatie perfecta cu clientii sai, iar pentru acest lucru este necesar ca serviciile de deratizare sa fie realizate la standarde inalte si, totodata, sa fie realizate la un raport calitate-pret cat mai bun.

Pentru oferte de deratizare va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele metode: