Servicii de dezinfectie in Timisoara si judetul Timis

servicii dezinfectie

 

Deratim ofera o gama variata si unica de servicii de dezinfectie profesionala in Timisoara. Pentru a asigura realizarea in completa siguranta, discreta si legala a potentialelor activitati daunatoare si primejdioase echipa noastra de profesionisti vine in ajutor cu servicii de dezinfectie realizate cu maxima atentie.

Dezinfectia se realizeaza in diferite segmente de activitate pentru inlatura diferiti agenti patogeni. De aceea specialistii nostri vor alege pentru dumneavoastra cea mai buna varianta pentru a realiza procedura de dezinfectie, totul in functie de natura spatiului, de destinatia acestuia si de vectorul vizat. Solutiile pe care le folosim sunt in conformitate cu aprobarile si certificarile detinute, acestea nefiind daunatoare mediului si ajutand la protectia impotriva bacteriilor si bolilor infectioase.

De ce avem nevoie de servicii de dezinfectie?

Atunci cand vorbim despre sanatate cea mai buna si mai ieftina solutie este prevenirea si nu combaterea. Riscul unei contaminari cu bacterii sau virusi este foarte ridicat, dar ne putem proteja prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie in spatiile considerate zone cu grad de risc ridicat. Datorita inovatiilor tehnice in domeniul serviciilor de dezinfectie, aceste zone infectate pot fi date uitarii.

Prin procesul de dezinfectie intelegem metoda de tratare a mediului inconjurator cu scopul combaterii si distrugerii microorganismelor daunatoare prevenind, totodata, aparitia noilor infectii si in particular a bolilor transmisibile. Dezinfectia se aplica in cazul in care curatenia nu elimina riscul de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.

Costul serviciilor de dezinfectie

Costurile serviciilor de dezinfectie variaza in functie de anumiti factori precum tipul agentului patogen ce trebuie combatut sau prevenit, destinatia si suprafata spatiului tratat, periodicitatea intetrventiilor etc. Acesti factori sunt importanti pentru echipa noastra deoarece incercam sa oferim cel mai bun raport calitate-pret pentru clientii nostri.

Pentru oferte de dezinfectie va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele metode: