Despre serviciile oferite

Servicii dezinsectieServicii dezinsectieServicii dezinsectie

 

 

Echipa Deratim ofera servicii profesionale complete de dezinfectie, dezinsectie si deratizare in Timisoara. Folosim aparatura de ultima ora, lucram cu produse omologate si oferim clientilor nostri solutii care nu dauneaza mediul si nu ingreuneaza activitatea in zonele tratate.

Oferim planuri complete de eliminare a insectelor din interiorul cladirilor si din exterior. Actionam cu atentie pentru a trata fiecare loc infestat si folosim cele mai bune metode de dezinsectie care combat si previn aparitia altor daunatori.

Citeste mai multe despre serviciile de dezinsectie →

Daca daunatorii au reusit sa-si creeze un habitat, astfel ajungandu-se la un focar de infectie, atunci personalul Deratim este pregatit sa intervina. Ne instruim angajatii pentru a inspecta, a depista si pentru a combate problemele clientilor legate de daunatorii nedoriti (insecte, rozatoare, agenti patogeni).

Oferim servicii de deratizare in Timisoara pentru clientii care doresc sa scape de rozatoare prin metode si tehnici profesioniste. Cea mai buna cale de a elmina focarele de rozatoare este sa prevenim intrarea acestora in casa dumneavoastra.

Ceea ce conteaza pentru noi este ca daunatorii sa fie eliminati, prevenind totodata reaparitia acestora, iar clientii nostri sa fie multumiti de prestatia serviciilor noastre. De aceea echipa Deratim lucreaza cu mare atentie si seriozitate pentru a duce la bun sfarsit misiunea sa impotriva daunatorilor.

Citeste mai multe despre serviciile de deratizare →

Deratim ofera o gama variata si unica de servicii de dezinfectie profesionala in Timisoara. Specialistii nostri vor alege pentru dumneavoastra cea mai buna varianta pentru a realiza procedura de dezinfectie.

Citeste mai multe despre serviciile de dezinfectie →

Totodata, pentru a avea o clientela multumita, incercam sa oferim un raport calitate-pret cat mai bun, potrivit factorilor care influenteaza costurile, mai exact: suprafata si destinatia spatiului tratat, tipul serviciului oferit, frecventa interventiilor etc.

Pentru oferte va rugam sa ne contactati folosind urmatoarele metode: