Cateva informatii despre noi

SC Deratim Timis SRL este o companie ce ofera servicii complete de dezinsectie, deratizare si dezinfectie in Timisoara. Orice problema legata de daunatori va fi rapid rezolvata prin metode de calitate si eficiente.

Echipa noastra este un grup de persoane determinate si dedicate, fiecare cu talente si expertize unice care ne permit sa furnizam clientilor nostri cele mai bune solutii problemelor legate de combaterea daunatorilor si prevenirea reaparitiei acestora.

Toti angajatii nostri sunt licentiati si certificati in domeniul lor de expertiza. Echipa noastra are in spate ani de experienta si este sprijinita de cele mai bune echipamente, acestea fiind la standarde moderne, inalte, care nu polueaza mediul si nu produc daune materiale.

Muncim cu atentie incercand continuu sa ne imbunatatim calitatea si varietatea serviciilor. Fiecare specialist cunoaste faptul ca solutiile castigatoare incep cu ascultarea cu atentie a clientului, intelegerea problemei si inspectarea zonei afectate. Este singura cale pentru noi pentru a rezolva problemele cu daunatorii si pentru a depasi asteptarile clientului.

Pe scurt, suntem o echipa profesionista certificata si buni ascultatori.